INA loyalty kartica LI

Isporučeno 100.000 kartica za INA Loyalty program

Loyalty kartice moguće je koristiti na svim INA benzinskim servisima u Hrvatskoj

ETRANET je za potrebe preko 400 benzinskih servisa INA u Hrvatskoj isporučio 100.000 kartica za program lojalnosti INA Loyalty. Riječ je o brendiranim barkod karticama namijenjenim za skupljanje bodova u programu lojalnosti prilikom kupnje naftnih derivata, roba i usluga na svim maloprodajnim mjestima INA u Hrvatskoj.

U suradnji s INA-om, za ovako veliku seriju kartica ETRANET je osmislio inovativni način onboardinga novog člana programa lojalnosti. U celofanskom pakiranju uz svaku od 100.000 kartica nalazi se samoljepljiva etiketa s barkodom pojedine kartice. Na taj se način sprječava bacanje kartica zbog pogrešno ispunjenih pristupnica.

Naime, dosadašnji uobičajeni onboarding procesi su podrazumijevali neku kombinaciju kartice zalijepljene na pridruženu ju pristupnicu – ako bi novi član krivo ispunio pristupnicu to bi za sobom povlačilo i bacanje same kartice.

ETRANET Grupa i INA tom problemu doskaču odvajanjem pristupnice u formu klasičnog letka, te kombiniranjem kartice sa samoljepljivim barkodom. Tek nakon što novi član programa lojalnosti ispravno popuni pristupnicu, INA-in djelatnik otvara celofansko pakiranje kartice te na pristupnicu lijepi barkod loyalty kartice.

Ovako odvojena i pakirana kartica ima i dodatne benefite: primjerice, u slučaju promjene dizajna ili sadržaja pristupnice, INA može naručiti izradu i distribuciju samo letaka-pristupnica.

Najzad, za ovako veliku seriju kartica važno je istaknuti kako se razmišljalo i o ekološkoj komponenti – cijela serija od 100.000 loyalty kartica izrađena je od recikliranog PVC-a.

Za više informacija o loyalty karticama i popratnim rješenjima kontaktirajte nas na https://www.loyalty.hr/kontakt/.